Annonsering

Hei og velkommen til vår annonseringsside her på KatterGisBort.no!

Om du ser etter gratis annonsene for katter som gis bort så er de litt lengre til høyre på menyen vår over.

Hva vi tilbyr:

Annnosering mot katteeiere og  kommende katteeiere. Vi har kommet langt med internettsiden på 5 år, som den ble i september 2015, vi har mange gode innlegg og lagt bak oss over 100vis av forskjellige annonser på katter gis bort rubrikksiden.

Tallene for januar 2016 er som følger: 2168 unike besøk, 4415 sidevisninger, det vil si at hver bruker har vært innom 2,03 sider hos oss per besøk. (Tallene er hentet fra Google Analytics). For 2015 var det totalt 19100 unike besøk og 39824 sidevisninger.

For dere som ønsker å annonsere her:

Vi har en toppbanner for 1 mnd kun 1000,-, tar du 2 måneder får du den for 1500,-. Vi sender faktura, eller tar betaling via Paypal som støtter kredittkort.

Ønsker du å annonsere for dine produkter eller tjenester her på KatterGisBort.no så kan du ta kontakt på post@kattergisbort.no, vi kan diskutere plasser, priser og eventuelt sponsede innlegg som er blitt populært i bloggebransjen.

Vi har rimelige annonseplasser da vi er i oppstartsfasen og tilbyr rabatt på annonsering om du velger å annonsere over tid. Da vil du også nyte godt av flere besøkende til dagens priser.

En kommentar til Annonsering

  1. Thomas Johansen sier:

    Hei

    Ønsker å bli kontaktet så raskt som overhodet mulig i løpet av dagen i dag, 5.mai. Gjelder potensiell annonsering via kattergisbort.no.

    Mvh

    Thomas

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.