Hvordan bruke et forbrukslån i forbindelse med kjøp av designerkatt

Dette innlegget er sponset av Centum.no

De aller fleste katter som folk har er som regel en tradisjonell huskatt. Men for de av oss som er ekstra glade i katter og liker dem litt mer eksotiske og med særegne personlighetstrekk kan det være en designerkatt som er veien å gå. Det er forholdvis katter som er litt dyre, og noen av de mest ekstreme tilfellene er for eksempel denne designkatten som ble solgt for 130 tusen kroner: Designkatt til 130.000

En designerkatt er en katt som på samme måte som hunder er avlet frem til å få visse egenskaper og kvaliteter som vi er ute etter, eller å beholde en rasekatt helt lik sin egen rase ved å ikke blande inn andre katteraser. De må altså formere seg med andre katter som har rene stamtavler uten innblanding fra andre raser.

Når kattene blir så dyre, er det færre som faktisk har råd til dem. Enten så må du spare opp en del penger før du går til innkjøp av den designerkatten som du ønsker, eller så må du ta opp et forbrukslån for å skaffe deg den. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet som du ikke trenger å binde opp til bil eller hus, men kan bruke på hva du vil. Du får slike lån i nesten alle størrelser, slik som 20000 eller helt opp til 350000. Så skulle du hatt en slik designkatt som E24 skriver om ville det faktisk vært mulig ved å ta opp et forbrukslån. Dyrt, men veldig eksklusivt og spennende dyr! (Andre kjøper jo golfutstyr til mange titusen! 🙂 Hvorfor ikke en katt, som gir så mye tilbake.)

Hvilken katte type/rase skulle du ønske at du kunne få deg om pris ikke var en hindring?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.