Hva kreves for at jeg får et lån uten sikkerhet

Dette innlegget er sponset.

Det er mange som trenger et lån til akutte behov som uforutsette utgifter. Det kan være en ødelagt vaskemaskin, reperasjoner på bil eller noe annet som gjør at du trenger penger nå.

For at du skal få et lån uten sikkerhet i dag er det ikke stort som kreves. Du må ikke ha noen form for betalingsanmerkninger, ha en fast jobb og ha jobbet de 3 siste årene.

Har du betalingsanmerkninger i dag, så kan du lett få dem bort ved å gjøre opp det du skylder først. Deretter kontakte kredittrating byråene og vise til at du har gjort opp for deg og ønsker anmerkningene slettet. De vil så gjøre dette med en gang og de vil være borte i løpet av få dager. Noe som gjør at du kan søke lån uten sikkerhet om de andre kravene er på plass.

Det at du må ha hatt fast jobb i de 3 siste årene er mest i forbindelse med automatiske vurderinger.  De må se en stabilitet i jobben din, slik at inntekten du kan ha fått nå ikke forsvinner om kort tid fordi du ikke passer i den stillingen du har. Blir du derimot manuelt vurdert over telefon eller i et møte vil du kunne vise til hvorfor det eventuelt ikke er inntjening en av årene og de vil i de fleste tilfeller vise skjønn rundt akkuratt dette.

Utover dette så anbefales det at du på forhånd har tatt deg tiden til å sette opp et budsjett over dine utgifter og inntekter, og sett om det er rom for å ta på seg et lån uten sikkerhet. Det vil koste deg i både avdrag og renter over flere år, så tenk nøye igjennom om et forbrukslån akkuratt nå vil være til det beste for din del.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.