Bingo på nett – Få 50 kr gratis!

Dette innlegget er sponset av Bingo.com

Spiller du bingo på nett eller lurer på om det er like spennende som bingo på den lokale bingohallen er, så kan du faktisk prøve det ut hos Bingo.com. De driver med bingo på nett, slik at du kan spille hjemmefra eller når du er ute på café med den bærbare datamaskinen din. Det som er flott på Bingo.com er at du får hele 50,- gratis til å spille for. Så da får du prøvd det ut.

Bingo på internett er som bingo ellers, du får kjøpt egne brett og tallene blir trukket. På bingosidene som finnes så er det flere forskjellige spillerom som du kan delta i, og de har ulike spill med forskjellige innsatser og premier, så det skal være noe for alle.

For å starte å spille bingo på internett så trenger du en konto hos den bingosiden som du skal spille på (et eksempel er Online.bingo.com). Du registerer deg raskt og enkelt med brukernavn, passord og litt personlig info så er du klar. Veldig likt andre spillsider som finnes på internett, men de fleste kasinoene har ikke bingo som et eget spill.

Fordelen med å spille på nett er at du har flere spillerom, det er åpent døgnet rundt og du kan sitte hjemme i en komfortabel stol å spille på en laptop. Ønsker deg lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.