Bruke kredittkort til å handle på nett

Netthandel er på fremmarsj i Norge, og med et kredittkort vil du gjøre din handel enklere. Å handle på nett med kredittkort gjør handelen tryggere, og samtidig enklere enn om du benytter andre betalingsløsninger. Hvis du skal handle i nettbutikker som Komplett, CDon og Nelly, så er sikkerheten høyt prioritert. Problemet kommer om du skal handle i mindre kjente nettbutikker. Når du bruker et kredittkort sikrer du at handelen foregår trygt. Skulle du bli utsatt for svindel vil kredittkorttilbyderen som oftest dekke tapet ditt.

Her er noen tips når du skal bruke kredittkort til å handle på nett:

• Se etter om nettbutikken har https-tilkobling når du skal betale for varene. (Det øker sikkerheten)
• Les omtaler av nettbutikken på ulike nettsider, og gjør et søk på Google.
• Unngå å handle i nystartede nettbutikker

Er du ute etter en nettside som skriver omtaler om kredittkort kan vi anbefale at du sjekker ut Kredittkortguide.com. Dette er en nettside som skriver omtaler av ulike kredittkort, og tips til hvordan velge kredittkort. Er du litt usikker på hvilket kredittkort du skal velge bør du ta turen innom.

Et kredittkort vi kan anbefale er 365Privat. Dette kredittkortet ble kåret til Norges beste kredittkort i 2012, og kan anbefales. 365Privat er et kredittkort som gir deg unike fordeler, bonuser og rabatter. Rabatt på bensin er bare et av punktene som gjør 365Privat til Norges beste kredittkort.

Relaterte innlegg:

  • Ingen relaterte innlegg
Syntes du innlegget var hjelpsomt og ønsker å gi en donasjon, klikk på PayPal knappen og doner det du ønsker.Om Brian

Jeg heter Brian og har en stor interesse for katter, driver i dag bloggen www.kattergisbort.no
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar