Jeg trenger hjelp fra deg!

På KatterGisBort.no er vi i stadig utvikling. Det siste som er lagt til er en side med bokanbefalinger om bøker om katter.

Har du lest eller vært borti en god bok om katter? Da håper jeg du vil være med, for om du sender noen korte setninger om boken du har lest til brian@kattergisbort.no eller på kommentarfeltet under sammen med navnet på boken vil jeg legge deg til under “bøker anbefalt av lesere” som jeg skal legge under de originale bokanbefalingene jeg selv skriver.

Om du ønsker det kan du være anonym, eller få navn, epost og internettside link i din bokanbefaling / link til en lengre anbefaling på din side.

Har du en bok om katt å anbefale?!

 

Relaterte innlegg:

Syntes du innlegget var hjelpsomt og ønsker å gi en donasjon, klikk på PayPal knappen og doner det du ønsker.Om Brian

Jeg heter Brian og har en stor interesse for katter, driver i dag bloggen www.kattergisbort.no
Dette innlegget ble publisert i Bøker om katter og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar